PIM beschermt projectinformatie

Privacy

Het PIM Platform is ontworpen met privacy als belangrijkste principe. Alle informatie én al het netwerkverkeer wordt door het PIM-platform versleuteld met een 256-bit Transfer Layer Security Encryptie (TLS-encryptie).

Meer
over de
PROJECTEN

Toegangscontrole

Het PIM Platform wordt gehost in Nederland en gebruikt een toegangssysteem dat gebaseerd is op de projectomgeving. Toegang tot informatie in de projectomgeving is alleen mogelijk wanneer hiervoor expliciet toestemming is gegeven.

Meer
over de
PROJECTEN

Databeveiliging

Alle data in het PIM Platform is opgeslagen in datacenters in Nederland. Deze datacenters zijn voorzien van bescherming tegen ongeoorloofde fysieke toegang en andere bedreigingen.

Meer
over de
PROJECTEN

Backup en herstel

Er wordt dagelijks een backup van het PIM Platform gemaakt. Bij ongeplande uitval, zorgen de beheerders van het PIM Platform voor het herstellen van toegang tot de data. De datacenters zijn ingericht om eventuele uitval van hardware op te vangen met minimale impact.

Meer
over de
PROJECTEN

Audits

Onze toegewijde ICT-professionals voeren regelmatig veiligheidsscans uit op de servers van het PIM Platform. Deze scans bevatten een breed scala aan penetratietesten welke gedefinieerd zijn door de Open Web Application Security Project (OWASP) en SANS Top 25.

Meer
over de
PROJECTEN

Authenticatie

In het PIM Platform kunnen diverse inlog mechanismes toegepast worden.

Meer
over de
PROJECTEN

Veel organisaties kiezen ervoor een eerste pilotproject full service door PIM te laten ondersteunen. Na een succesvolle introductie kunnen eigen mensen opgeleid worden tot PIM of PIA, waarna zij zelfstandig door kunnen met een licentie van het PIM Platform.

Meer
over onze
SERVICES