Nieuws van PIM

Up-to-date blijven over datagedreven ruimtelijke ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
voor PIM’s
NIEUWSBRIEF

  Zien we je op de Landelijke Omgevingsmanagement Dag?

  Bezoek onze sessie Datagedreven Omgevingsmanagement over goede, juiste en gevalideerde informatie

  Read More

  Vacature Projectversneller RO (PIM-er)

  PIM.info is het toonaangevende bedrijf in Nederland voor informatiegedreven versnelling van ruimtelijke projecten. Afgelopen 13 jaar hebben wij tientallen projecten versneld op gebied van gebiedsontwikkeling, infrastructuur, energietransitie en klimaatadaptatie. Heb jij met ons de ambitie de grote maatschappelijke opgaven te realiseren in woningbouw, klimaatadaptatie en de energietransitie?

  Read More

  Aan de Omgevingstafel

  Met de komst van de Participatiewet wordt het steeds drukker aan de overlegtafels van ruimtelijke projecten. Bewoners en andere stakeholders binnen de omgeving moeten betrokken worden bij keuzes, wat resulteert in een grotere informatiebehoefte.

  Read More

  In de geest van de Omgevingswet

  De Omgevingswet heeft als doel om per 2022 de manier van werken bij overheden om te gooien: van papier naar digitaal. Dat is een proces van vallen en opstaan. Vandaar dat iedereen op dit moment werkt ‘in de geest van de Omgevingswet.’

  Read More

  De digitale transitie

  Overstappen van een papieren werkwijze naar een digitale werkwijze: het houdt veel overheden en organisaties bezig. Hoe je dat het beste doet? Dát zijn ze nog aan het ontdekken, vandaar het woord transitie. Eén ding is zeker: data is belangrijk om werkprocessen voort te stuwen. Datagedreven projectversnelling is de toekomst. En daar kan ik bij helpen.

  Read More

  Nationaal Groeifonds: digitale Olympische ambities vereist

  Met het Nationale groeifonds moet de Nederlandse economie innovatiever en sterker worden. Met de Olympische spelen van 2012 heeft de Engelse overheid dit gerealiseerd. Door digitale planvorming en -bouw voor te schrijven wist ze een digitale voorsprong te realiseren. Lees hoe Nederland ook de Olympische sprong kan maken.

  Read More