Even voorstellen…. Aschwin Groep


Natalie Rohlof

Bij PIM.Info geven wij elke dag invulling aan gebiedslogica voor onze klanten. We scheppen inzicht, overzicht en samenhang in alle […]

Bij PIM.Info geven wij elke dag invulling aan gebiedslogica voor onze klanten. We scheppen inzicht, overzicht en samenhang in alle informatie rondom projecten met ruimtelijke ontwikkelingen. Onze Project Informatie Managers helpen opdrachtgevers hun projectprocessen te versnellen en grip te houden op de informatie. Sinds 3 januari is Aschwin Groep onderdeel van het PIM.Info-team. Aschwin gaat aan de slag als Project Informatie Manager. Tijd om kennis te maken.

Aschwin (49) ontwikkelde zich vanaf de HTS in Arnhem van ontwerper tot technisch en omgevingsmanager. De laatste tien jaar was hij projectmanager bij de provincie Noord-Brabant. Aschwin vertelt: “Tijdens die tien jaar heb ik gezien wat de impact van goed informatiemanagement kan zijn op een project. Goed informatiemanagement kan een projectproces echt versnellen en risico’s verminderen. Zo ben ik Bert van Dijk tegengekomen en heb ik besloten om uiteindelijk bij PIM.Info te gaan werken. Ik kijk uit naar de eerste projecten, naar samenwerken met leuke teams, boeiende ruimtelijke ontwikkelingen en het invullen van een mooie rol om dat allemaal te ondersteunen. En daarnaast hoop ik door met de specialisten bij PIM.info op te trekken, mijn eigen kennis te vergroten en mee te gaan met de ontwikkelingen van morgen en overmorgen.”

 Aschwin is bij PIM.Info gestart als Project Informatie Manager: “Meer kennis van het gebied, wij noemen het gebiedslogica, is waardevol voor de meeste projecten. Als Project Informatie Manager ga ik teams ondersteunen om meer kennis van het gebied te vergaren en het informatiemanagement(proces) te verbeteren. Daaraan te werken geeft me energie. Want zulke verbeteringen raken ook de werkprocessen van projectmanagers, omgevingsmanagers en technisch managers. Ik hoop échte meerwaarde te bieden en ook aan hun werkprocessen bij te mogen dragen met kennis, advies en tools.”

 

 

 

 

 

naar
overzicht
NIEUWS

kom
in contact
MET PIM