Vacature Projectversneller urgente RO-opgaven


Natalie Rohlof

Ben jij de projectversneller die graag de regie pakt bij urgente ruimtelijke opgaven? Met een innovatieve aanpak, ook al is […]

Ben jij de projectversneller die graag de regie pakt bij urgente ruimtelijke opgaven? Met een innovatieve aanpak, ook al is die disruptief? Hou je de menselijke maat voor ogen binnen en buiten het project? Dan ben jij onze man/vrouw! 

Over ons

Bij PIM.info werk je aan woningbouw, de energietransitie, klimaatadaptatie en infraprojecten. Dat doe je gelijktijdig, zonder vast te lopen in complexiteit en stroperigheid. PIM.info heeft namelijk een werkwijze ontwikkeld die overzicht en inzicht oplevert in projecten, met moderne digitale middelen: Project Informatie Management. Jij leert onze onze werkwijze en onze PIM-software kennen en toepassen, samen met de PIM-collega’s. In je nieuwe rol als Projectmanager urgente RO-opgaven versnel je projecten van binnenuit, met de wind in de rug.

Wil je jouw carrière en de RO-opgaves waar ons land voor staat naar een hogere versnelling brengen? Neem dan contact met ons op. We leren je graag kennen bij een kop koffie.

Over jou

Minimale eisen*:

  • 3 jaar ervaring in ruimtelijke projecten
  • Innovatieve en maatschappelijke ambities
  • HBO+ denkniveau

* starters met grote ambitie kunnen ook solliciteren

Vaardigheden:

  • Leergierig
  • Nauwkeurig
  • Daadkrachtig
  • Dienstbaar
  • Creatief

Wat wij bieden

We bieden een meer dan marktconform salaris. Als we er beiden vertrouwen in hebben, dan krijg je een vast contract.
De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima. We hanteren een cafetariamodel waaruit je zelf een keuze kunt maken met betrekking tot vakantiedagen en andere voorwaarden.
Reiskosten worden 100% vergoed, voor auto en OV.
Je werkt minimaal 4 dagen per week.

Neem voor meer informatie contact op met:
Bert van Dijk, via:
E-mail: bert.van.dijk@pim.info
Tel: 06 54276829

Henk Brekhof, via:
E-mail: henk.brekhof@pim.info
Tel: 06 42035056

naar
overzicht
NIEUWS

kom
in contact
MET PIM