Vacature Digital Twin bouwer


Natalie Rohlof

Heb jij een GIS-opleiding afgerond of heb je al enige GIS-ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!  PIM.info bouwt […]

Heb jij een GIS-opleiding afgerond of heb je al enige GIS-ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

PIM.info bouwt digital twins voor concrete ruimtelijke projecten, zoals woningbouw, energietransitie, dijkversterkingen en infrastructuur. Deze digital twins in 2D en 3D helpen de projecten inzicht en overzicht te krijgen om zo sneller besluiten te kunnen nemen. We passen zelfs AR toe om de plannen direct zichtbaar te maken in het veld.

Wil jij daar aan bijdragen door de digital twins te bouwen? Kom dan bij ons werken!

Jouw werk bestaat uit:

 • Evalueren en verwerken van allerlei soorten ruimtelijke data (GIS en CAD);
 • Maakt kwalitatief hoogstaande kaartlagen in ons PIM platform
 • Creëren van 3D- en AR-omgevingen
 • Projectmedewerkers blij maken met betrouwbare informatie.

Project Informatie Management (PIM) wordt door steeds meer overheden gebruikt. 

Deel je onze ambitie om projecten in de ruimtelijke ordening te moderniseren, verbeteren en versnellen? 

Jouw kennis en competenties

 • Enige ervaring met GIS-software en ruimtelijke data;
 • Ambitie om veel te leren;
 • Affiniteit met digitaal- en projectmatig werken in ruimtelijke projecten;
 • Nauwkeurig en zorgvuldig;
 • Collegiaal
 • Werkniveau MBO/HBO;
 • Affiniteit met GIS internet toepassingen is een pré.

Jouw rol

Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, verwerken en beheren van alle mogelijk ruimtelijke informatie in een project. Je werkt in duo’s nauw samen met onze Project Informatie Managers (PIM), die zeer ervaren zijn in ruimtelijke projecten. 

Je werkt daarbij met allerlei soorten dataformaten en webservices. En met alle noodzakelijke software: ArcGIS Pro/QGIS, ArcScene, Lucius 3D,, AI, AutoCAD, FME, Geoserver en ons eigen PIM platform.

Je krijgt bij ons on-the-job een interne opleiding van 3 maanden in onze tools en de PIM-werkwijze. Daarbij leer je alles over hoe je van alle soorten data kwalitatief hoogwaardige informatie maakt. De functie is ook geschikt voor ambitieuze GIS-starters.

Over PIM

Als in pionier in datagedreven projectmanagement brengt PIM.info al 15 jaar gebiedslogica in beeld, met diensten voor onze projectinformatie software in 2D,  3D en AR. Waardevolle informatie waarmee samenwerkende partijen de regie kunnen pakken en de ruimtelijke ontwikkeling in Nederland moderniseren, versnellen en verbeteren. In onze unieke PIM-werkwijze, software & diensten staat de menselijke maat centraal. 

Wil je onderdeel worden van ons compacte en hechte team? Je werkt met collega’s bij op ons kantoor in Utrecht, vanuit huis of bij de klant op locatie. Onze werkcultuur is informeel en er is veel ruimte om jezelf en het bedrijf verder te ontwikkelen. We werken hard, maar zijn flexibel in de werktijden zodat je je werktijd optimaal kunt plannen.

We bieden een jaarcontract met marktconform salaris. Als het wederzijds bevalt, krijg je binnen een jaar een vast contract. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima. Reiskosten worden 100% vergoed voor auto en OV. Vakantiedagen volgens het cafetariamodel. Je werkt minimaal 4 dagen per week.

 

naar
overzicht
NIEUWS

kom
in contact
MET PIM