Vacature Projectversneller RO (PIM-er)


Bert van Dijk

Ontwikkelaar van PIM concept voor projectversnelling

PIM.info is het toonaangevende bedrijf in Nederland voor informatiegedreven versnelling van ruimtelijke projecten. Afgelopen 13 jaar hebben wij tientallen projecten versneld op gebied van gebiedsontwikkeling, infrastructuur, energietransitie en klimaatadaptatie. Heb jij met ons de ambitie de grote maatschappelijke opgaven te realiseren in woningbouw, klimaatadaptatie en de energietransitie?

Wij leveren onze unieke PIM-werkwijze aan onze klanten, overheid, projectontwikkelaars en adviesbureaus, dankzij onze deskundige mensen en gebruiksvriendelijke software.

Als Project Informatie manager (PIM-er) wordt je onderdeel van het projectteam van onze opdrachtgevers, verantwoordelijk voor de informatiehuishouding in het project. Je werkt bij de opdrachtgever, met je collega’s op ons kantoor in Utrecht of thuis. Je krijgt bij ons de zeer brede opleiding van informatie manager en het gebruik van onze software. Je leert projecten te versnellen door informatie- en datatoepassing in tal van werkprocessen, procedures en alle soorten projecten bij verschillende opdrachtgevers. Deze vaardigheden pas je direct toe, met aansprekende resultaten voor jouw projectteams.

Onze werkcultuur is informeel en er is veel ruimte om jezelf en het bedrijf verder te ontwikkelen. We werken hard, maar zijn flexibel in de werktijden zodat je je werktijd optimaal kunt plannen. We hopen dat meer vrouwen ons team komen versterken.

 

Minimale eisen*:

  • 3 jaar ervaring in ruimtelijke projecten
  • innovatieve en maatschappelijke ambities
  • HBO+ denkniveau

* starters met grote ambitie kunnen ook solliciteren

Vaardigheden:

  • Leergierig
  • Nauwkeurig
  • Daadkrachtig
  • Dienstbaar
  • Creatief

 

We bieden een jaarcontract met marktconform salaris. Als het wederzijds bevalt, krijg je daarna een vast contract. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima. Reiskosten worden 100% vergoed voor auto en OV. Vakantiedagen volgens cafetariamodel. Je werkt minimaal 4 dagen per week.

Heb jij iemand in jouw netwerk die een echte PIM-er zou kunnen zijn? Deel deze vacature op linkedIn.

naar
overzicht
NIEUWS

kom
in contact
MET PIM