Home » Projectinformatie veilig beschikbaar

Projectinformatie veilig beschikbaar

Privacy

Het PIM Platform is ontworpen met privacy als belangrijkste principe. Alle informatie en het netwerk verkeer wordt door het PIM Platform versleuteld met een 256-bit TLS encryptie (Transfer Layer Security).

Toegang controle

Het PIM Platform wordt gehost in Nederland en gebruikt een projectomgeving gebaseerd toegang systeem. Het verkrijgen van toegang tot informatie in de projectomgeving kan alleen als deze toegang expliciet gegeven is.

Data beveiliging

Alle data in het PIM Platform is opgeslagen in data centers in Nederland. Deze data centers zijn voorzien van bescherming tegen ongeoorloofde fysieke toegang en andere bedreigingen.

Backup en herstel

Er wordt dagelijks een backup van het PIM Platform gemaakt. Bij ongeplande uitval, zorgen de beheerders van het PIM Platform voor het herstellen van toegang tot de data. De data centers zijn ingericht om eventuele uitval van hardware op te vangen met minimale impact.

Audits

Onze toegewijde ICT professionals voeren regelmatig veiligheid scans uit op de servers van het PIM Platform. Deze scans bevatten een breed scala aan penetratie testen welke gedefinieerd zijn door de Open Web Application Security Project (OWASP) en SANS Top 25.

Authenticatie

In het PIM Platform kunnen diverse inlog mechanismes toegepast worden.