Home » Vacature: GIS’ser met passie voor planologie

Vacature: GIS’ser met passie voor planologie

We zoeken een nieuwe collega! Herken jij jezelf in onderstaande functie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via Erik Oreel (erik.oreel@pim.info)

PIM.info helpt opdrachtgevers met ruimtelijke projecten door actief informatie management toe te passen. Per project werken we altijd met minimaal 2 personen. Een GIS’ser (jij dus) en een Project Informatie Manager (PIM). Een PIM heeft vele jaren projectervaring en neemt je mee in het planologische en projectproces. Naast het beheren van het informatiefundament, help je, samen met een PIM, actief bij belangrijke besluitvormingsmomenten in een project en sta je een PIM bij op informatieavonden voor burgers. Als GIS’ser verzamel, beheer en visualiseer je dus GIS informatie. Tevens verwerk je dit tot inzichtelijke kaartlagen voor een webviewer waar het project team steeds in kijkt. Waar nodig lever je de projectinformatie vervolgens ook weer uit aan betrokken partijen, bijvoorbeeld aan ingenieursbureaus.

Jij

Je bent WO geschoold en hebt veel kennis van GIS. Hiernaast kan je ook goed overweg met ArcGIS, FME en andere computerprogramma’s. Je hebt interesse in de planologische wereld en vindt het leuk om mee te denken over het verder ontwikkelen van de nieuwe digitale planologie. Je bent leergierig, nauwkeurig en analytisch sterk en je kunt goed zelfstandig werken.

Wij

Wij hebben een jong en betrokken team. Met onze nieuwe werkwijze en digitale middelen werken we aan innovatieve projecten die betrekking hebben op infrastructuur, gebiedsontwikkeling en ook BIM. Hoewel we voltijds werken, vinden we een goede verhouding tussen werk en privé belangrijk. Onze kantoren zijn gevestigd in De Meern en Breda, maar ook zitten we vaak op locatie bij opdrachtgevers.

Reageren kan tot uiterlijk 1 oktober 2017!